Povestea noastra

Povestea noastra incepe in 2003, atunci cand din dorinta a doi prieteni de a oferi celorlalti oportunitatea de a calatori si de a-si imbogatii experientele culturale, se infiinteaza agentia Web Tour SRL. In aceasta perioada, agentia organizeaza sejururi internationale si interne si servicii de transport pentru clientii sai, oferind acestora posibilitatea de a descoperi locuri noi in siguranta si confort.

Dupa aproape 15 ani de activitate, agentia este preluata de doi tineri pasionati de travel care cred cu tarie ca cele mai de pret lucruri pe care o persoana le poate avea sunt povestile, experientele si momentele pe care le traie?te. Prin urmare, in 2018, ia nastere TravelPin!

"Cuvantul wonderlust ma defineste! Nimic din experienta mea personala sau profesionala nu m-a imbogatit mai mult decat experimentarea unor altor culturi si momentele memorabile pe care le-am trai in interactiunea cu ceilalti atunci cand am calatorit." spune Teodora S., co-owner TravelPin.

TravelPin este o agentie de turism care isi doreste sa stranga in jurul sau o comunitate de oameni care apreciaza diversitatea si inteleg capacitatea calatoriilor de a dezvolta simtul nostru de mirare, admiratie si bucurie.

"Cel mai fericit ma simt atunci cand calatoresc. Ma ajuta mult sa schimb perspectiva si sa trec dincolo de limitele pe care ni le impunem zilnic. Imi ofera experiente noi si autentice care ma ajuta sa inteleg lumea si, cel mai important, sa ma cunosc." spune Andrei P., co-owner TravelPin.

Serviciile TravelPin

  • Oferim sejururi, city break-uri, circuite si chiar excursii in destinatii exotice sau la concerte si evenimente sportive.
  • Te consiliem cu privire la destinatia dorita.
  • Iti cream un itinerariu personalizat.
  • Iti rezervam cazarea la cele mai avantajoase preturi.
  • Iti gasim cea mai facila metoda de transport pana la destinatie.
  • Oferim orice serviciu turistic.

Viziune, Misiune si Valori

Ne dorim sa aratam ca lumea merge dincolo de granite. Credem cu tarie ca cele mai de pret lucruri pe care o persoana le poate avea sunt povestile, experientele si momentele pe care le traieste.

Ne dorim sa oferim tuturor clientilor nostri o experienta de calatorie care sa-i implineasca si sa le deschida orizonturile.

Atentie la detalii

Atentie la detalii

Facem un pas in plus

Calitate

Calitate

Oferim ce este mai bun

Grija pentru clienti

Grija pentru clienti

Te avem mereu in minte

Pasiune

Pasiune

Suntem pasionati de ceea ce facem

Spirit de aventura

Spirit de aventura

Raspundem provocarilor

Transparenta si Integritate

Transparenta si Integritate

Intotdeauna facem ceea ce este corect

Echipa

Andrei Popescu
Co-owner
Mihai Sisu
Agent de Turism
Petre Neagu
Director executiv
Back to Top