Termeni si conditii

Accesand sau utilizand website-ul travelpin.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de Web Tour SRL

Drepturile dumneavoastra

Dumneavoastra ca utilizator al site-ului travelpin.ro aveti dreptul sa vizualizati site-ul pe device-ul dumneavoastra si sa tipariti anumite parti ale continutului pe suport de hartie sau sa salvati paginile in format electronic, doar in scop personal, non-comercial.

Tot continutul este proprietatea Web Tour SRL si nu poate fi folosit / preluat de catre terti decat cu acordul scris al societatii.

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii, incluzand (fara a se limita):

  • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
  • garantati veridicitatea datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.; 
  • nu aveti dreptul sa utilizati site-ului in scopuri speculative, sau in scopul generarii de rezervari false sau frauduloase;
  • va este interzisa transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
  • aveti obligatia de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial.

Utilizatorul site-ului travelpin.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.
Utilizatorul site-ului travelpin.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul site-ului travelpin.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Web Tour SRL la adresa contact@travelpin.ro.

Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor/partener. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic Web Tour SRL despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Web Tour SRL sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Web Tour SRL sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita la: anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Web Tour SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, in momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in conturile Web Tour SRL, al hotelului sau al reprezentantului acestuia, dupa caz.

Web Tour SRL nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Web Tour SRL isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot aparea la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Web Tour SRL isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

Transfer Bancar / Virament:

Platile se pot opera catre urmatoarele conturi deschise in numele Web Tour SRL

Raiffeisen Bank – RON: RO60 RZBR 0000 0600 1744 8352
Raiffeisen Bank – EUR: RO75 RZBR 0000 0600 1744 8373
Unicredit Bank – RON: RO89 BACX 0000 0018 1190 1000
Unicredit Bank – EUR: RO62 BACX 0000 0018 1190 1001

Cash:

Plata in numerar se poate face in LEI, EUR sau USD:

  • in orice sucursala a Bancilor Raiffeisen Bank sau Unicredit Bank – in acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale, in baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura. Depunerile se fac direct in conturile curente, nu exista alte conturi dedicate.

Clauze de neraspundere:

Site-ul travelpin.ro este un site cu continut informativ. Web Tour SRL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor. Aceste informatii pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice si pot fi confirmate de agentie numai in momentul efectuarii rezervarilor.
Web Tour SRL nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Web Tour SRL.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea Web Tour SRL.

Web Tour SRL nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului travelpin.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Web Tour SRL actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti furnizori de servicii turistice.

Web Tour SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare:

Web Tour SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Web Tour SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului travelpin.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

 

Back to Top